Για τον Γιάννη Σγουρό, την παράταξή μας και εμένα προσωπικά ο αθλητισμός αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα.

Είναι το μεγάλο μας στοίχημα για την ποιότητα ζωής των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής.

Ο σχεδιασμός μας απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και κυρίως στη  νεολαία μας, που είναι το πιο δραστήριο και ενεργητικό κομμάτι του πληθυσμού της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.

Για μας ισχύει το αυτονόητο, αυτό που ξέρει κάθε οικογένεια και κάθε πολίτης, ότι ο αθλητισμός  δίνει ζωή και είναι ασπίδα προστασίας για  τη νεολαία και την κοινωνία.

Με όραμα και πρόγραμμα θα σταθούμε δίπλα στη νέα γενιά που  δοκιμάζεται από τις ελλείψεις ελεύθερων χώρων, αλλά και τους απαραίτητους θεσμούς για αθλητική δραστηριότητα, ψυχαγωγία και  αξιοποίηση ελεύθερου χρόνου.

Οι νέοι άνθρωποι είναι η ελπίδα μας και η πηγή έμπνευσης για τα σχέδια που έχουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε δίπλα να τους μιλήσουμε απλά και ειλικρινά. Οφείλουμε να εκφράσουμε και να στηρίξουμε τις απαιτήσεις και τα αιτήματά τους για το δικαίωμα στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Επίσης συμπληρωματικά θέλω να επισημάνω ότι στην 5η θητεία μου ως πρόεδρος στο ΟΑΚΑ είχα με τον Γιάννη Μώραλη τότε πρόεδρο του Ολυμπιακού τρεις τελικούς Κυπέλλου με ανοιχτό γήπεδο γεμάτο με κόσμο και δεν άνοιξε μύτη γιατί είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με όλη την ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής του Γιάννη Σγουρού