31ος  αγώνας

ανωμάλου δρόμου Κυριακίδεια 2019

Στη μνήμη του νικητή του Μαραθωνίου της Βοστώνης Στέλιου Κυριακίδη θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι αγώνες ανωμάλου δρόμου στο Πυργί Κορινθίας την Κυριακή 12 Μαΐου. Με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Πύργου, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν 10 χλμ. μέσα σε μια καταπράσινη διαδρομή. Δικές τους κούρσες θα έχουν και τα παιδιά με 1.000 ή 2.000 μέτρα, ανάλογα με την ηλικία τους. Οι εγγραφές γίνονται στο Κοινοτικό Κατάστημα Πύργου και στα τηλέφωνα 6985689759 (Χρήστος Κουτρούλης) ή 6986911117 (Ηλίας Βυζάς).

Γύρος Πόλης

Ρεθύμνου

Με σκοπό την παροχή κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του, ο Δήμος Ρεθύμνου διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαΐου τον 10ο γύρο της πόλης για αθλητές, μη αθλητές, παιδιά, ΑμεΑ και αθλητές Special Olympics. Η βασική διαδρομή είναι τα 10 χλμ. με χώρο εκκίνησης και τερματισμού τον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, ενώ είναι προγραμματισμένη και αντίστοιχη διαδρομή 5 χλμ. Για τα παιδιά και τα ΑμεΑ προβλέπεται κούρσα 1.000 μέτρων. Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες έως τις 9 Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.rethymno.gr. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο φιλανθρωπικό σωματείο Συν Πόλις.

7ος Αγώνας Λίμνης Μαραθώνα

Στο όμορφο φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου το 7ο Marathon Lake Run. Οι δρομείς θα τρέξουν 10 χλμ. σε μια ιδιαίτερη διαδρομή επί ασφάλτινης και χωμάτινης οδού με ελαφριές ανηφορικές και κατηφορικές κλήσεις, ανάμεσα στο νερό και την πλούσια βλάστηση. Για τα παιδιά θα υπάρξει αντίστοιχη διαδρομή 300 μέτρων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή  στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.telmissos.gr έως και την Πέμπτη 16 Μαΐου. Διαθέσιμα νούμερα θα υπάρχουν και την ημέρα του αγώνα, στη γραμματεία.