Διπλά χαμόγελα χθες στον ΠΑΟΚ, καθώς στη σημερινή αποστολή που θα πετάξει για την Ουγγαρία συμπεριελήφθη όχι μόνο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αλλά και ο Ζοζέ Μαουρίτσιο.
Ο Πορτογάλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του (στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου), προπονήθηκε με την ομάδα και θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου σχεδόν έπειτα από έναν μήνα που είχε λείψει από προπονήσεις και αγώνες. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε μια έξοδό του στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δέχθηκε ένα χτύπημα (γονατιά στον αριστερό τετρακέφαλο) που τον ανάγκασε να μείνει για λίγο στα πιτς. Οπως όμως έδειξε χθες, έχει – επίσης – ξεπεράσει 100% το πρόβλημά του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τους Καρέλη, Κίτσιου και Μαλεζά.
Επιστροφή και για τον Εβγέν Χατσερίδη, ο οποίος είχε μείνει εκτός για ένα διάστημα περισσότερο για πειθαρχικούς λόγους από τον ρουμάνο τεχνικό.
Ο ΠΑΟΚ θα έχει στην Ουγγαρία και τη στήριξη πολλών φίλων του, για τους οποίους ήδη οι υπεύθυνοι της ουγγρικής ομάδας ενημέρωσαν τους αντίστοιχους του Δικεφάλου ότι θα είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα ελέγχου και με τη σειρά της η ελληνική ομάδα ενημέρωσε τους οπαδούς της.
Σύμφωνα με αυτή, δικαίωμα εισόδου στο στάδιο έχουν μόνο όσοι φίλαθλοι κατέχουν εισιτήριο με τυπωμένο το όνομά τους πάνω (καθώς θα γίνει ταυτοποίηση), ενώ σύμφωνα με την ουγγρική νομοθεσία δεν θα επιτραπεί σε οπαδούς να φέρουν σημαίες με κοντάρι, όπως επίσης απαγορεύονται κουκούλες και σκούφοι ολοπρόσωπης κάλυψης (για την αποφυγή ανίχνευσης).
n Οπως αναμενόταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας Μλάντεν Κρστάιτς συμπεριέλαβε τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς στις επιλογές του για τα παιχνίδια με  Μαυροβούνιο (17/11) και Λιθουανία (20/11).
Γιάννης Λαµπίρης