«Εδώ πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια γεννήθηκε ο πρωτάνθρωπος. Ο Ελλην ο λευκός, ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής. Ο Ελλην είναι ο εκπρόσωπος της αρίας φυλής. Δεν υπάρχει άλλη αρία φυλή. Δεν υπάρχει ινδοευρωπαϊκή φυλή. […] Ο Αριος είναι ο Ελληνας. Ασχετα αν έχουν κλέψει τα σύμβολα και οικειοποιούνται την αρία φυλή και κάποιοι άλλοι. Αριος σημαίνει εξέχων, λαμπρός, διακεκριμένος».

Βασιλεία Στεργιοπούλου, καθηγήτρια «Απόκρυφης γνώσης» στη Σχολή «Ελληνική Αγωγή».

Αγαπητέ κύριε Γεωργιάδη,

Απολύσατε, λέει, τη συγγραφέα του ως άνω, αλλά δεν μας διευκρινίσατε τον ακριβή λόγο της απόλυσης. Γράφετε: «Η συνεργασία με την κυρία Στεργιόπουλου διεκόπη κατόπιν δικής μου αποφάσεως». Οσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, θα μου πείτε και πολύ σωστά. Πάντως δεν απολύθηκε για τις ιδέες της, έτσι δεν είναι; Ούτε για το περιεχόμενο της διδασκαλίας της, έτσι δεν είναι; Αν ήταν κάτι τέτοιο, θα το είχατε ξεκαθαρίσει νέτα-σκέτα, έτσι δεν είναι; Θα είχατε πει «δεν συμφωνώ, διαχωρίζω τη θέση μου και την απολύω». Ετσι δεν είναι;

Επειδή τώρα χηρεύει η θέση της, να σας καταθέσω το βιογραφικό μου μήπως και με προσλάβετε. Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, έχω λέγειν, μεταδοτικότητα, είμαι κοινωνική, παίζω πιάνο λίγο χάλια, μου αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική και από μισθό ό,τι εσείς θέλετε, εγώ το χρήμα δεν το λογαριάζω τα δυο σου μάτια αν κοιτάζω. Τέλος, μου αρέσουν οι άνδρες με χιούμορ και εύχομαι παγκόσμια ειρήνη σε όλον τον κόσμο.

Συμφωνώ απολύτως ότι πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια γεννήθηκε ο πρωτάνθρωπος: ήμουνα παρούσα, εγώ τον ξεγέννησα, έβγαινε ανάποδα το μωρό, αχ σαν τώρα το θυμάμαι. Βιαζόταν το πουλάκι μου, ήθελε να προλάβει να χτίσει τον Παρθενώνα πριν «εκατομμύρια χρόνια» όπως μας δίδαξε η ερίτιμος κυρία σας. Οσο για την κυρία Βασιλεία, εγώ συμφωνώ ότι εμείς οι Ελληνες είμαστε ντιπ Αριοι, κάνει μπαμ άλλωστε το IQ το πλατινέ. Ινδοευρωπαϊκή φυλή δεν υπάρχει, άσε που οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό, εξακριβωμένο αυτό, ήμουν παρούσα και τους είδα. Οι Ρωμαίοι τους φώναζαν «μη, μη, βρε παιδιά, μα είναι ωραίο τώρα αυτό;», αλλά αυτοί τίποτα, εκεί το βιολί τους.

Αυτό είναι το CV μου, κύριε Αδωνη, για περισσότερες πληροφορίες στη διάθεσή σας το μέιλ μου arian_race_rocks@gmail.com.