Race for the Cure στο Ζάππειο

Μετά τη ματαίωση της περασμένης εβδομάδας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, ο αγώνας Race for the Cure έρχεται αύριο στο Ζάππειο για 10η χρονιά. Η διοργάνωση που στηρίζει τον οργανισμό Αλμα Ζωής και τη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού συνδυάζει τη φιλανθρωπική διάσταση με το αθλητικό πνεύμα. Ετσι οι δρομείς μπορούν να τρέξουν 5 χιλιόμετρα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι πιο χαλαροί μπορούν να κάνουν έναν περίπατο 2 χιλιομέτρων. Τα τελευταία νούμερα συμμετοχής θα είναι διαθέσιμα πριν από την εκκίνηση του αγώνα στο περίπτερο εγγραφών της διοργάνωσης στο Ζάππειο.

Run Greece Ρόδος

Στη Ρόδο θα κάνει στάση η σειρά δρομικών αγώνων Run Greece την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Στον έβδομο και τελευταίο σταθμό για φέτος, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν 5 και 10 χιλιόμετρα σε μια όμορφη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού έχει οριστεί ο Βωμός της Πατρίδας μεταξύ Ευαγγελισμού και Περιφέρειας επί της παραλιακής Λεωφόρου Ελευθερίας. Για τους μικρούς φίλους του τρεξίματος, θα υπάρχει και παιδικός αγώνας μαθητών δημοτικού 800 μέτρων. Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μέσω της σελίδας της διοργάνωσης www.run-greece.gr μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Για συμμετοχές της τελευταίας στιγμής, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα, θα παραλαμβάνονται στο κέντρο εγγραφών της διοργάνωσης στο ξενοδοχείο Best Western Rhodes Plaza παραμονή της εκκίνησης.

3ος Ημιμαραθώνιος Μεσολογγίου

Με σκοπό να γίνει θεσμός για το δρομικό κίνημα, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου διοργανώνεται για τρίτη χρονιά ο Ημιμαραθώνιος της Λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου. Η εκκίνηση θα δοθεί από το γραφικό λιμάνι της πόλης, απ’ όπου θα φύγουν οι δρομείς για να τρέξουν τα 21,097 χιλιόμετρα. Οσοι θέλουν να δοκιμαστούν σε μικρότερες διαδρομές, υπάρχουν διαθέσιμες οι κούρσες του τρεξίματος ή του βαδίσματος των 5 χιλιομέτρων. Για τα παιδιά θα υπάρχει διαδρομή 1.000 μέτρων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσω της σελίδας www.meshalfmarathon.gr έως την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.