Αναστάτωση σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί της Δευτέρας, όταν 4 άτομα μπούκαραν οπλισμένα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπων τους, σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, προκειμένου να ληστέψουν.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, οπότε και οι δράστες φέρεται να εισέβαλαν στο υποκατάστημα τράπεζας και υπό την απειλή όπλων αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ ένας είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέσα στην τράπεζα βρίσκονταν τρεις υπάλληλοι, από τους οποίους ζήτησαν να συνεργαστούν ώστε να μην τους πειράξουν.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού περιγράφει στο tanea.gr, την στιγμή της διαφυγής των δραστών. «Δεν γνωρίζω ακριβώς τι έγινε μέσα, και οι υπάλληλοι δεν μπορούν να πουν πολλά γιατί είναι ταραγμένοι» αναφέρει και προσθέτει: «Εγώ είδα την σκηνή που έφευγαν. Ήταν 4 άτομα, και όσο έτρεχαν, τους έπεσαν μερικά χρήματα, γύρισαν, τα πήραν και εξαφανίστηκαν».

Σχετικά με τον βαρύ οπλισμό των δραστών, ο ίδιος επεσήμανε πως «δεν είδα τα όπλα, αλλά υποθέτω πως τα είχαν μέσα σε σακούλες και σε σακ βουαγιάζ που κρατούσαν».

Διαβάστε επίσης: Φθιώτιδα – Συναγερμός στην Κάτω Τιθορέα: Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ σε τράπεζα

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι δράστες κινήθηκαν πεζοί προς τα στενά απέναντι από την πλατεία, όπου τους περίμενε αυτοκίνητο το οποίο και αναζητούν οι Αρχές. Μάλιστα, εκτιμάται ότι το ποσό που αφαίρεσαν οι δράστες είναι 200.000 ευρώ.

Για το περιστατικό οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εξετάζονται και κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000