«Δεχόμαστε πιέσεις από τις τιμές του πετρελαίου ανάλογα με το πώς κοιμάται ο Ντόναλντ Τραμπ. Όταν κοιμάται καλά, οι τιμές μειώνονται. Όταν δεν κοιμάται και κάνει κάποια δήλωση, το πετρέλαιο ανεβαίνει αυτόματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Φίτσο, σχολιάζοντας με σαρκασμό τη στάση του Αμερικανού προέδρου.
Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός προστίθεται στη λίστα των ακροδεξιών ηγετών, όπως η Μαρίν Λεπέν, ο Ζορντάν Μπαρντελά και οι επικεφαλής της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, που κρατούν σαφείς αποστάσεις από τον Τραμπ.
Η τοποθέτηση του Φίτσο έρχεται σε μια περίοδο έντονης δυσαρέσκειας για την αύξηση των τιμών των καυσίμων, γεγονός που αποδίδεται στην πολιτική του προέδρου των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν.
- O Χάρης Παυλίδης στο MEGA Stories: «Όταν θα γίνετε παγκόσμιες πρωταθλήτριες τότε θα βγάλετε φωτογραφία εκεί»
- Παναθηναϊκός AKTOR: «Σχετικά με τον κ. Γιαννακόπουλο, οι άνθρωποι της Βαλένθια έφεραν την Αστυνομία στα αποδυτήρια»
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα 1-0: Τα highlights της μεγάλης νίκης στο «Σίτι Γκράουντ»






