Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παρουσιάζει ένα πιάτο γεμάτο χρώμα και γεύση: Φαλάφελ από παντζάρια με απολαυστική σάλτσα ταχινιού. Στην κουζίνα του «Buongiorno», ο αγαπημένος σεφ δημιουργεί μια διαφορετική εκδοχή του κλασικού φαλάφελ, συνδυάζοντας τη γλυκύτητα του παντζαριού με τα αρώματα των μπαχαρικών και την κρεμώδη υφή του ταχινιού.

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες του και απολαύστε ένα πιάτο θρεπτικό και εντυπωσιακό, ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας. Καλή απόλαυση!