Όπως μετέδωσαν την Τετάρτη τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν ο Αλί Σαντμανί, ανώτατος αξιωματούχος των Φρουρών της Επανάστασης και επικεφαλής του Κέντρου Διοίκησης της στρατιωτικής δύναμης, υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από τις πρόσφατες στρατιωτικές επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν
Όπως έγινε γνωστό από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης το κέντρο διοίκησης των Φρουρών της Επανάστασης ορκίστηκε «σκληρή εκδίκηση» για τη δολοφονία του.
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ είχαν δηλώσει στις 17 Ιουνίου ότι σκότωσαν τον Σαντμάνι, τον οποίο αναγνώρισαν ως τον αρχηγό του ιρανικού επιτελείου εν καιρώ πολέμου και τον πιο υψηλόβαθμο στρατιωτικό διοικητή.
- «Μια νύχτα μόνο»: Σκληρές αλήθειες και τραύματα του παρελθόντος – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
- Καρυστιανού: «Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα» – «Δεν θα συνεργαστούμε με το σημερινό πολιτικό σύστημα»
- Διπλωματικό επεισόδιο Ρωσίας – Γερμανίας: «Πεισματική βλακεία», ο απεσταλμένος Πούτιν καταφέρθηκε εναντίον του Μερτς







