Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.00 στην επαρχιακή οδό Αρεόπολης – Βάθειας, λίγο μετά τον Κυπάρισσο Λακωνίας.
Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δυο Ι.Χ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να βρεθεί στον γκρεμό.
Γλύτωσαν με ελαφρά τραύματα
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ στο συγκεκριμένο όχημα επέβαιναν 4 άτομα (Έλληνες), οι οποίοι κατάφεραν και βγήκαν από το όχημα με ελαφρά τραύματα.
Διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Κ.Υ. Αρεόπολης περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Στο άλλο όχημα βρίσκονταν δυο Γάλλοι επισκέπτες στην περιοχή, οι οποίοι επίσης δεν τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το τμήμα τροχαίας της Α.Δ. Λακωνίας.

- Η παραχώρηση εδαφών θα ήταν «απαράδεκτη», λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας
- Κέρκυρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ η 48χρονη που έπεσε με ΙΧ σε ποτάμι – Νεκρή η μητέρα της στη θέση του συνοδηγού
- Αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» ξυλοφορτώνουν ανθρώπους – Το μυστήριο τριών επιθέσεων και όσα ξέρει για αυτούς η Αστυνομία







