Μετά το ηχηρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας  που έστειλε η Δέσποινα Βανδή μέσα από τα Mad VMA (τα οποία θα προβληθούν αποκλειστικά από το MEGA στις 7 Ιουλίου) η αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις για τις δύο μεγάλες συναυλίες που αναμένεται να κάνει στην Κρήτη με τον Αντώνη Ρέμο.

Δυο από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ σπουδαίο σκοπό: Για τη στήριξη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και τον ξενώνα για την κακοποιημένη γυναίκα και παιδί.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love Sundays στον ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio Κρήτης 102,8, ο οποίος στηρίζει «μάχη» κατά κατά της έμφυλης βίας και δήλωσε ότι θέλει να γίνει κομμάτι αυτής της πρωτοβουλίας.

Λίγες μέρες αργότερα, με τη φράση «Καμία ανοχή στη βία» ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο, προγραμματίζοντας δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, για τη στήριξη της ενέργειας.

Δέσποινα Βανδή: «Ενωθήκαμε με τον Αντώνη Ρέμο για ένα σημαντικό σκοπό»

«Ενωθήκαμε με τον Αντώνη Ρέμο για ένα σημαντικό σκοπό όπως σας ανακοίνωσα πρόσφατα από την σκηνή των μουσικών βραβείων. Με αυτήν τη συναυλία θα βοηθήσουμε όλοι έναν πιστοποιημένο φορέα που βρίσκεται στην Κρήτη και που αποτελεί καταφύγιο, φροντίζει και δίνει, με όποιον τρόπο δύναται λύσεις σε κάθε γυναίκα και παιδί που αντιμετωπίζει έμφυλη βία και κακοποίηση. Είμαστε εδώ» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στα social media.

Οι δύο συναυλίες θα γίνουν στις 31 Ιουλίου στο Ηράκλειο και στις 2 Αυγούστου στα Χανιά.