Πυρά κατά του ανασχηματισμού και των επιλογών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, διερωτήθηκε αν αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβε ο πρωθυπουργός. «Του φταίει ο κ. Σκρέκας για το μισό κιλό φέτας και τα υποδεέστερα γερμανικά απορρυπαντικά; Και προάγει αυτούς που αφήνουν διαρροές των προσωπικών δεδομένων εκλογέων;», είπε.

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι ο ανασχηματισμός πρόκειται περί «δεξιάς ανακύκλωσης» και «περσινών ξινών σταφυλιών».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

ΣΥΡΙΖΑ: Θλιβερός ο ανασχηματισμός – Κανένα ηθικό όριο από τον Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοίνωση για τον ανασχηματισμό εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υπογραμμίζοντας πως «το μέλλον διαγράφεται ζοφερό για την κυβέρνηση».

Μεταξύ άλλων το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως «η αντίστροφη μέτρηση που άρχισε το βράδυ των ευρωεκλογών για τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζεται με τον θλιβερό ανασχηματισμό που ανακοίνωσε σήμερα. Ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε τίποτα καταγράφοντας το μικρότερο αριθμό ψήφων στην ιστορία της ΝΔ κι αυτό φάνηκε με τις φτωχές και αμήχανες επιλογές του».