Το νέο ηλεκτρικό XEV YOYO ανήκει στην κατηγορία των μικρών ηλεκτρικών όντας μέλος της βιώσιμης αστικής κινητικότητας. Σαφώς, οι μικρές διαστάσεις του, αλλά και η ηλεκτρική του λειτουργία το καθιστούν έναν ιδανικό σύντροφο για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη και γύρω από αυτή. Το XEV YOYO έχει μπαταρία LFP 10,4 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 150 km.

Με μήκος 2,53 m και ακτίνα στροφής 4,5 m, το YOYO ελίσσεται εύκολα και παρκάρει παντού, προσφέροντας αρκετό χώρο για 2 επιβάτες και 180 lt για αποσκευές.

Αναπτύσσει με ασφάλεια ταχύτητα πάνω από 80 km/h, για να κινείται άνετα σε οδούς ταχείας κυκλοφορίας και να μη θέτει κανέναν περιορισμό στις καθημερινές μετακινήσεις του οδηγού του. Έχει τέσσερα δισκόφρενα και ABS, αλλά και σύστημα Hill-start Assist Control για εύκολη εκκίνηση σε δρόμους με έντονη κλίση.

Σήμερα, η εισαγωγική εταιρεία XEV HELLAS κάνει την απόκτησή του ευκολότερη, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους οδηγούς να απολαύσουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, αλλά και της απόλυτης ευελιξίας που προσφέρει το YOYO. Αυτή την περίοδο συνδυάζεται με  σημαντική έκπτωση στην τιμή της δημοφιλούς και ολοκληρωμένης έκδοσης Easy, με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει χαμηλή δόση, για ξέγνοιαστη αποπληρωμή!

Πιο συγκεκριμένα, ειδικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια, το δημοφιλές XEV YOYO Easy διατίθεται με έκπτωση 2.300 €! Με προκαταβολή το 40% της αξίας του, η δόση που προκύπτει περιορίζεται σε 149,90 €/μήνα. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί σε μόλις 5 € ανά ημέρα και καθιστά το κόστος κτήσης του YOYO αντίστοιχο με… ενός καφέ! Φυσικά, εκτός των παραπάνω, ο αγοραστής επωφελείται από την επιδότηση 3.000 € του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», και από ακόμη 1.000 € εάν είναι έως 29 ετών.