Γαμπρός από την Ινδονησία έπεσε θύμα μιας πρωτοφανούς οικονομικής απάτης καθώς 12 ημέρες μετά τον γάμο του, ανακάλυψε πως η νέα του σύζυγος είναι… άνδρας.

Ο 26χρονος άνδρας ήταν σε σχέση με την «κοπέλα» του για περίπου ένα χρόνο, προτού την παντρευτεί και ανακαλύψει την αλήθεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την γνώρισε μέσω του Instagram πέρυσι και συμφώνησαν να βρεθούν από κοντά. Όταν αυτό συνέβη η «κοπέλα» εμφανίστηκε φορώντας νικάμπ, ένα παραδοσιακό κάλυμμα προσώπου που φορούν ορισμένες μουσουλμάνες και καλύπτει όλο το κεφάλι και το πρόσωπο εκτός από τα μάτια.

Του είπε πως είναι ευσεβής μουσουλμάνα και δεν έχει κανέναν συγγενή εν ζωή.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή τελετή στο σπίτι του άνδρα στις 12 Απριλίου, με την «κοπέλα» να φέρνει 5 γραμμάρια χρυσού ως προίκα, σύμφωνα με την New York Post.

Όμως ο έγγαμος βίος δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, με τον 26χρονο νεόνυμφο να αισθάνεται σύντομα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη νέα του σύζυγο.

Η σύζυγός του συνέχισε να φοράει το νικάμπ της στο σπίτι, παρά τη μουσουλμανική παράδοση που επιτρέπει στην κοπέλα που το φοράει να το βγάζει παρουσία του συζύγου της στο σπίτι τους.

Επίσης, απέφευγε κάθε πράξη οικειότητας ή σεξ, λέγοντας ότι είχε έμμηνο ρύση ή ότι δεν αισθανόταν καλά, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Ο 26χρονος τότε μπήκε σε υποψίες και άρχισε να ψάχνει το ιστορικό της. Αφού βρήκε το σπίτι της οικογένειάς της, πήγε και συνάντησε έκπληκτος τους γονείς της, ενώ ήξερε ότι είναι νεκροί.

Εκεί έμαθε την πραγματική ταυτότητα της συζύγου του.

Το πραγματικό πρόσωπο της νύφης

Ο άνδρας που τον εξαπάτησε φέρεται να ντυνόταν ως γυναίκα από το 2020 και προσπαθούσε να μιλάει με «ψιλή φωνή», όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Δεν είναι σαφές ποιος είναι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός ή η ταυτότητα φύλου του.

Αφού συνελήφθη φέρεται να είπε στις Αρχές ότι παρίστανε τη γυναίκα και παντρεύτηκε τον 26χρονο για να κλέψει τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς του.