Σοκαρισμένοι είναι κάτοικοι και παραθεριστές στο Μπόρνμουθ της Αγγλίας, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκαν δύο γυναίκες στην παραλία Durley Chine, από την οποία το ένα θύμα εξέπνευσε και το άλλο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Από τη βίαιη επίθεση, η 34χρονη υπέκυψε αμέσως στα τραύματά της, ενώ η άλλη, 38 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα, κρίσιμα για τη ζωή της.

Η βρετανική αστυνομία ενημερώθηκε στις 11.42 μ.μ. χθες το βράδυ για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στην συγκεκριμένη παραλία της πόλης του Ντόρσετ που επιλέγουν πολλές οικογένειες.

Η παραλία Durley Chine είναι αγαπημένη των οικογενειών επειδή είναι συνήθως ήσυχη

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ενώ η παραλία έχει αποκλειστεί και ειδικοί εγκληματολόγοι έχουν φτάσει στο σημείο και ερευνούν την περιοχή. Κάτοικοι που έχουν οποιαδήποτε πληροφορία ή είδαν κάτι ύποπτο καλούνται να επικοινωνούν με την αστυνομία.

Η συγκεκριμένη παραλία όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό είναι 15 λεπτά με τα πόδια από κεντρική παραλία του Μπόρνμουθ και αγαπημένο σημείο των οικογενειών καθώς συνήθως δεν είναι τόσο θορυβώδες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να συρρεύσουν στην παραλία για να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη λιακάδα και τη ζέστη.

Σοκαρισμένος ο κόσμος

«Είναι ένα τόσο όμορφο μέρος. Αυτό που συνέβη ραγίζει την καρδιά μου» δήλωσε ένας παραθεριστής, ενώ μία άλλη γυναίκα αναρωτήθηκε «τι συμβαίνει στην πόλη μας; είναι σοκαριστικό. Οι σκέψεις είναι με τις οικογένειες των θυμάτων».

Μετά την τραγική είδηση, πολλοί άνθρωποι μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για ό,τι έγινε, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μια σειρά σοβαρών εγκλημάτων στην παραλία του Μπόρνμουθ.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας του Ντόρσετ δήλωσε ότι «οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή, αλλά δεν έχουν γίνει συλλήψεις προς το παρόν. Διεξάγεται πλήρης και λεπτομερής έρευνα».

«Θα παρακαλούσα οποιονδήποτε είδε τι συνέβη ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον δράστη και δεν έχει μιλήσει ακόμη στους αστυνομικούς να επικοινωνήσει μαζί μας επειγόντως» πρόσθεσε.