Η Τέιλορ Σουίφτ πραγματοποίησε μία από τις συνολικά τρεις συναυλίες που έχει προγραμματίσει για την περιοδεία της «Eras». Η 34χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε στους θαυμαστές της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας ότι κατέρριψαν το ρεκόρ προσέλευσης στο στάδιο «Friends Arena».

«Έχω τρελαθεί για διάφορους λόγους κοιτάζοντας αυτό το πλήθος απόψε», σχολίασε η σταρ σύμφωνα με δημοσίευμα του USA Today. Και πρόσθεσε: «Ο πρώτος από τους οποίους είναι ότι δεν έχω καταφέρει ποτέ στο παρελθόν να παίξω μια συναυλία στη Στοκχόλμη και η πρώτη μου συναυλία μοιάζει με αυτή». Το πλήθος ξέσπασε σε φωνές και χειροκροτήματα και η Σουίφτ πρόσθεσε: «Κάνατε αυτή τη συναυλία, τη συναυλία με τους περισσότερους θεατές που έχει γίνει ποτέ σε αυτό το στάδιο».

Η Σουίφτ δεν διευκρίνισε τον ακριβή αριθμό των παρευρισκομένων, αλλά σύμφωνα με τον ιστότοπο του σταδίου, η χωρητικότητά του για συναυλίες ποικίλλει και μπορεί να φιλοξενήσει έως και «60.000 άτομα, ανάλογα με τη θέση και τη διάταξη της σκηνής».

Ο σύντροφος της Σουίφτ, Τράβις Κέλσι, δεν εθεάθη στο κοινό. Είχε παρακολουθήσει, όμως, προ ολίγων ημερών την συναυλία της στο Παρίσι. Να θυμίσουμε ότι η Τέιλορ Σουίφτ έχει προγραμματίσει τρεις εμφανίσεις στο Friends Arena πριν συνεχίσει το ταξίδι της για τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Προσέλκυσε 180.000 θεατές σε 4 συναυλίες στο Παρίσι

Οι τέσσερις συναυλίες της Αμερικανίδας σταρ Τέιλορ Σουίφτ στο Παρίσι, με τις οποίες ξεκίνησε η ευρωπαϊκή περιοδεία της, προσέλκυσαν 180.000 θεατές από την Πέμπτη έως την Κυριακή, ανακοινώθηκε από τον χώρο συναυλιών στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Αν και αρχικά ο αριθμός των θεατών είχε οριστεί στους 42.000, στη συνέχεια αυξήθηκε σε 45.000 ανά συναυλία, «για πρώτη φορά» στην ιστορία του χώρου «Paris La Défense Arena», διευκρίνισε η αντιπρόεδρός του Μπατίλντ Λορανζετί.

Μεταξύ αυτών, περίπου το 30% ήταν υπήκοοι ξένων χωρών, εκ των οποίων το 20% ήταν Αμερικανοί, είχε πει η ίδια στο Γαλλικό Πρακτορείο πριν από τις συναυλίες. Οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού εξηγούν εν μέρει αυτόν τον ενθουσιασμό.

Οι θεατές στο Παρίσι ξόδεψαν 180 ευρώ κατά μέσο όρο για να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους, σύμφωνα με τη Λορανζετί.

Η Τέιλορ Σουίφτ μετά την Σουηδία αναμένεται στη συνέχεια να επισκεφθεί την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Λιόν (Γαλλία), τη Βρετανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πολωνία και την Αυστρία.