Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σήμερα το απόγευμα στο Νέο Χειμώνιο Ορεστιάδας όταν κατά τη διάρκεια εργασιών και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες καταπλακώθηκε από μηχάνημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πυροσβεστικού Σώματος, για τον απεγκλωβισμό του άτυχου εργαζόμενου -ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του- επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Μηχάνημα 7 τόνων

Η σορός θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκειμένου να πραγματοποιηθεί αύριο νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης  το εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν μηχάνημα βάρους 7 τόνων καταπλάκωσε τον εργάτη.

Επιτόπου έφτασε η Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε και μετά από πολύ δύσκολες προσπάθειες, γιατί δεν υπήρχε ειδικός γερανός για να σηκώσει το πoλύ βαρύ μηχάνημα, ανέσυρε τον άτυχο εργάτη χωρίς όμως να έχει τις αισθήσεις του.

Ο 50χρονος εργάτης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν καταγόταν από την περιοχή, αλλά ήταν παντρεμένος με Εβρίτισσα και έμενε στην Ορεστιάδα με την οικογένεια για να εργάζεται στην βιοτεχνία όπου και έχασε τελικά σήμερα την ζωή του.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η Αστυνομία θα διερευνήσει, τα αίτια που προκάλεσαν το εργατικό δυστύχημα και τις πιθανές ευθύνες ή παραλείψεις στα μέτρα ασφαλείας.