Ο Βασίλης Μπάρκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ουτρέχτη για έναν ακόμη χρόνο, όπως ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος με post στα social media.
Τώρα που η FC Utrecht έχει συμπεριλάβει την οψιόν στο συμβόλαιό του, ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας έχει συμβόλαιο στην Cathedral City μέχρι τα μέσα του 2025.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας (29) μπορεί λοιπόν να ξεκινήσει την τρίτη του σεζόν στην υπηρεσία της Ουτρέχτης μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
«Όταν ο Βασίλης ήρθε στην Ολλανδία το καλοκαίρι του 2022, ήμασταν πεπεισμένοι ότι είχαμε προσελκύσει έναν τερματοφύλακα με έξτρα ποιότητα. Σε ό,τι μας αφορά, το πέτυχε πλήρως στην πρώτη και στη δεύτερη σεζόν του», εξηγεί ο τεχνικός διευθυντής Jordy Zuidam της FC Utrecht. «Είμαστε ευχαριστημένοι που, τώρα που έχουμε συμπεριλάβει την επιλογή στο συμβόλαιό του, θα είναι μαζί μας μέχρι τα μέσα του 2025».
- Πότε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία υπερπανσέληνο – Πότε έρχεται το «Φεγγάρι του Λύκου»
- Θρίλερ με τους δύο ηλικιωμένους αδερφούς που βρέθηκαν νεκροί μετά από φωτιά: Οι πέντε διαθήκες και η άφαντη οικιακή βοηθός
- Νέα Υόρκη: Ισχυρός άνεμος παρέσυρε και σήκωσε στον αέρα γυναίκα έξω από κατοικία (βίντεο)







