Με τη Μαρίνα Σάττι να προετοιμάζεται για να παρουσιάσει το «Ζάρι» στο κοινό της Eurovision, μια ακόμα διάσημη τραγουδίστρια αναμένεται να ανέβει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Ο λόγος για την αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα που θα εμφανιστεί ως guest στον Α’ ημιτελικό της Eurovision, όπου και θα παρουσιαστεί το κομμάτι της Κύπρου. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β’ ημιτελικό του διαγωνισμού.

Ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιο κομμάτι θα ερμηνεύσει, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στα επόμενα 24ωρα.

«Θύμωσα πολύ»

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Eurovision 2018, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ελένη Φουρέιρα είχε αναφέρει πως είχε στεναχωρηθεί και είχε θυμώσει επειδή δεν της πρότειναν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

«Είναι δικαίωμά τους να μην τους αρέσω. Θύμωσα πολύ όμως. Για αυτό είπα ‘ναι’ αμέσως στην Κύπρο. Τσαντίστηκα που δεν μου έδωσαν τη σημασία. Τώρα δεν με πειράζει. Και φέτος θα ‘σκίσει’. Η Μαρίνα και το τραγούδι είναι πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.