Η TikToker, Leah Smith έγινε γνωστή για τον αγώνα που έδεινε με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η 22χρονη μίλησε ανοιχτά για όλα τα στάδια που πέρασε από το 2019 μέχρι και την τελευταία της στιγμή. Δυστυχώς η Smith έχασε την μάχη για τη ζωή, όπως ανακοίνωσε ο φίλος της Andrew, μέσα από ένα βίντεο.

Η 22χρονη TikToker από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, έπασχε από σάρκωμα Ewing τέταρτου σταδίου, το οποίο προσβάλλει μόλις 225 άτομα κάτω των 18 ετών ετησίως στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Johns Hopkins Medicine.

Η ανακοίνωση του φίλου της

Η Smith εμφανίστηκε «όμορφη όπως πάντα» λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της τη Δευτέρα, όπως έγραψαν οι αγαπημένοι της στο κανάλι της, το οποίο είχε συγκεντρώσει πάνω από 500.000 followers τη στιγμή του θανάτου της. «Θέλω απλώς να πω ευχαριστώ σε όλους», ανέφερε ο Andrew σε ένα βίντεο, ενημερώνοντας τους followers για τον θάνατό της. «Όλα τα σχόλιά σας βοήθησαν, όντως τα διάβασε όλα. Όποιος είπε ποτέ κάτι καλό, σημαίνει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε», σημείωσε.

@xx_leahsmith💔💛♬ original sound – Leah Smith🌻💛

Προετοιμασμένη για το χειρότερο

Η 22χρονη φάνηκε να προετοιμάζεται για το χειρότερο, πανηγυρίζοντας μάλιστα ότι θα είναι «κάπως ακόμα ζωντανή» στο τέλος του 2023. Καθώς προχωρούσε ο χειμώνας, η κατάστασή της χειροτέρεψε, στέλνοντας τη Smith στο νοσοκομείο για εβδομάδες. Ωστόσο, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πρόσφατων θεραπειών της, η Smith προσπαθούσε να είναι θετική. Με χαρά έδειξε πώς είχε διακοσμήσει το δωμάτιό της στο νοσοκομείο η μαμά της και η καλύτερή της φίλη Vikki, η οποία είχε αναλάβει κατά καιρούς τη σελίδα της στο TikTok.

Η Smith μοιράστηκε μια σπαρακτική ενημέρωση στις 18 Φεβρουαρίου, λέγοντας στους ακολούθους της ότι «οι γιατροί είπαν ότι δεν έχει νόημα να προσπαθούν να μου δώσουν περισσότερα αντιβιοτικά και υγρά, επειδή απλά δεν λειτουργεί πια». «Κανένα παυσίπονο δεν λειτουργεί, οπότε πραγματικά θέλουν να με φέρουν σε μια όσο το δυνατόν πιο άνετη κατάσταση».