Μνήμες από τη σοκαριστική υπόθεση της μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι στα Σεπόλια, που αποκαλύφθηκε το 2022 και βρίσκεται τώρα στις δικαστικές αίθουσες, θυμίζει η περίπτωση που αποκαλύφθηκε στην Κρήτη.

Θύμα και σε αυτή την περίπτωση ήταν ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας μόλις 15 ετών σήμερα, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν δηλαδή 12 ετών.

Ανώνυμη καταγγελία

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο in, τόνισαν ότι η Ασφάλεια Ρεθύμνου έλαβε πριν από μερικούς μήνες μια ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε κύκλωμα παράνομης πορνείας εξέδιδε ένα ανήλικο κορίτσι.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση με άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία, με το φάκελο να φτάνει στις ανακριτικές αρχές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη δικογραφία εμπλέκονται τουλάχιστον 12 ενήλικοι άντρες από την περιοχή του Μυλοποτάμου, που φέρονται να ήρθαν σε σεξουαλικές συνευρέσεις με το ανήλικο κορίτσι.

Μια σύλληψη

Η Ελληνική Αστυνομία φέρεται να έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός ατόμου που σχετίζεται με την υπόθεση, για το οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές περιμένουν την εξέταση της υπόθεσης από την ανακρίτρια, ώστε να προχωρήσουν και σε άλλες συλλήψεις αν εκδοθούν αντίστοιχα εντάλματα.