Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Στο αποψινό επεισόδιο (22/1) ο Φίλιππος βρίζει την Αρετή και η Βασιλική του ζητάει τον λόγο που μίλησε άσχημα στη μάνα της, ενώ και η Χάιδω τον επιπλήττει για την αγενή του στάση.

Ωστόσο ο Φίλιππος φαίνεται ότι έχασε την ψυχραιμία του καθώς ζηλεύει την παρέα που κάνει ο Μιλτιάδης με τη γυναίκα του και μάλιστα ανησυχεί μήπως τη χάσει. Την ίδια ώρα και ο Παρασκευάς πολιορκεί εκ νέου την Ειρήνη κι αυτή φυσικά κολακεύεται και ταυτόχρονα φροντίζει να το μάθει η Θεοδώρα.

Η Αφροδίτη παρατηρεί ότι η Αριάδνη είναι κάπως απόμακρη, φέρνοντας τον Χρήστο σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς τον ρωτάει τι μπορεί να έχει. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης και η Αριάδνη αντιλαμβάνονται ότι ο Πότης προσπαθεί να τους κάνει προξενιό και αποφασίσουν να του κάνουν πλάκα.

Στο μεταξύ η Φιλιώ έχει αρχίσει να ενοχλείται από την παρουσία του Τζον, γιατί νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα της Αθηνάς, αλλά αυτό δεν τους πτοεί και μέρα με την μέρα έρχονται όλο και πιο κοντά:

«Τι να κάνω μ’ αυτό το παιδί; Μα είναι παράλογο να ζηλεύει», λέει η Αθηνά, αλλά ο Τζον την καθησυχάζει: «Μην ανησυχείς, πολύ γρήγορα θα το δεχτεί. Εχω τον τρόπο μου να το καταφέρω. Μην ξεχνάς ότι έχω κι εγώ μια κόρη. Μπορεί να είναι 22 χρονών, αλλά τα έχω περάσει και ξέρω τι πρέπει να κάνω», της λέει.

Spoiler

Ο Στάθης αποφασίζει να παρακολουθήσει την Αριάδνη. Βεβαιώνεται για τον παράνομο δεσμό της κόρης του με τον Χρήστο και φοβάται την αντίδραση της κλειστής κοινωνίας της Μάνης.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias