Το νέο ZR-V είναι ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό SUV της Honda, που προσφέρει το τέλειο μίγμα ισχυρών επιδόσεων, στιβαρότητας και άνεσης

Φέρει υβριδική τεχνολογία e:HEV δύο ηλεκτροκινητήρων. Η μονάδα ισχύος παράγει συνολική ισχύ 184 PS και ροπή 315 Nm, προσφέροντας επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h από 7,8’’.

Το πλήρως υβριδικό σύνολο συνδυάζει μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής πυκνότητας και δύο συμπαγείς, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες με έναν πρόσφατα εξελιγμένο 2λιτρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson. Το υβριδικό σύνολο μπορεί να εναλλάσσει τη λειτουργία του μεταξύ των λειτουργιών EV, Hybrid και Engine Drive  απρόσκοπτα χωρίς καμία παρέμβαση από τον οδηγό.

Το ZR-V  επιτυγχάνει εκπομπές CO2 από 130 g/km (WLTP) και κατανάλωση από 5,7 lt/100km (WLTP συνδυασμένος κύκλος).

Το πλήρως υβριδικό σύνολο συνδυάζει μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής πυκνότητας και δύο συμπαγείς, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες με έναν πρόσφατα εξελιγμένο 2λιτρο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson.

Το υβριδικό σύνολο μπορεί να εναλλάσσει τη λειτουργία του μεταξύ των λειτουργιών EV, Hybrid και Engine Drive απρόσκοπτα χωρίς καμία παρέμβαση από τον οδηγό.

Στην καμπίνα, μία οθόνη 9’’ βρίσκεται στο κέντρο του διευρυμένου άνω τμήματος του ταμπλό, που εκτείνεται σε όλο το πλάτος της καμπίνας επιτείνοντας την αίσθηση της ευρυχωρίας.

Το ολοκαίνουργιο ZR-V διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις, Elegance, Style, Sport και Advance, έχοντας ως τιμή εκκίνησης τα 44.700€ (48.500 € Style, 51.800 € Sport & 55.800 € Advance).