Μεγάλη εμφάνιση από τον Ατρόμητο και σπουδαίο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη με 3-1.

Οι «Περιστεριώτες» πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (πρώτη εκτός έδρας) σε μία δύσκολη έδρα και έφτασε τους 9 βαθμούς, ξεφεύγοντας από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Ο Ατρόμητος παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο, αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει προλάβει να κάνει ο Ίλιτς από τη στιγμή που ανέλαβε, ενώ για τον Άρη αυτή η ήττα είναι πισωγύρισμα, μετά από 3 παιχνίδια που ήταν αήττητος.

Το ματς

Μέχρι το 20ο λεπτό, ο ρυθμός στο παιχνίδι δεν ήταν καλός, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάνοντας αρκετές λάθος πάσες.

Ο Σουλεϊμάνοφ στο 20’ έκανε το σουτ μετά από κλέψιμο του Άρη ψηλά, όμως ο Τσιντώτας έδιωξε σε κόρνερ.

Μόλις 1 λεπτό μετά ο Ρομπάιγ βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Κουέστα όμως το σουτ που έκανε πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 25’ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, με τον Ρομπάιγ να γυρίζει υπέροχα στον Φριτζόνσον, με τον Ισλανδό να κοντρολάρει και να εκτελεί για το 0-1.

Στο 36’ ο Κεσχρίντα ανέτρεψε στα όρια της περιοχής τον Παναγίδη και ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα. Μετά από εξέταση της φάσης στο VAR δόθηκε η παράβαση.

Ο Φαμπιάνο ανέλαβε την εκτέλεση, ο Τσιντώτας απέκρουσε στη δεξιά του γωνία, όμως ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Άρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά, έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Τσακμάκη στο 50′ από εκτέλεση φάουλ του Κουντέ και τρία λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Βερστράτε στον Γκονσάλεθ. Ο Βαλένσια ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-2 στο 55′.

Πρωταγωνιστής ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά τελείωσε το παιχνίδι και την υπόθεση νίκη για τους φιλοξενούμενους στο 77ο λεπτό, όταν πήρε την μπάλα από την αριστερή πλευρά, εκμεταλλεύτηκε το κενό ανάμεσα στους αμυντικούς του Άρη και με ωραίο τελείωμα, χαμηλά, στην κλειστή γωνία του Κουέστα έκανε το 1-3.

Ο Ατρόμητος έφτασε τους 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Άρης παρέμεινε στους 14 και ταξιδεύει στο Βόλο στην 11η στροφή της Super League.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος):Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83’ Τζούρασεκ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (83’ Πάρντο), Παναγίδης (68’ Κάρλσον), Μενέντες (60’ Ζαμόρα), Μορόν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέντο, Ιμερέκοβ (46’ Τσακμάκης), Γκονζάλες (89’ Κουέν), Κούντε Καμαρά, Ρομπάιγ (70’ Έρλινγκμαρκ), Φρίντγιονσον (70’ Ανγκιέλσκι), Βαλένσια.