Φως στα αίτια της επίθεσης που δέχθηκε ένας 21χρονος άνδρας σε κατάστημα στην Κηφισιά προσπαθούν να ρίξουν οι αστυνομικοί.

Όπως φαίνεται, ο 24χρονος δράστης μπήκε οπλισμένος με μπαλτά σε μπαρ της Κηφισιάς, προσπαθώντας να βρει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, δράστης και ιδιοκτήτης του καταστήματος είχαν οικονομικές διαφορές.

Του επιτέθηκε με μπαλτά

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα στην οδό Λεβίδου, στο κέντρο της Κηφισιάς.

Ο 24χρονος που φορούσε κουκούλα και γυαλιά ηλίου εισήλθε στο κατάστημα και αναζήτησε τον ιδιοκτήτη. Ωστόσο έπεσε πάνω στον 21χρονο υπάλληλο, στον οποίο επιτέθηκε.

Ο δράστης της επίθεσης ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα μακριά από το μπαρ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης φώναζε ότι δουλεύει από 13 χρονών και ότι «του έχουν φάει τα λεφτά».

«Μαχαίρωσε το παιδί που δούλευε στο μπαρ. Είπε ότι δούλευε από 13 ετών και του έφαγαν τα λεφτά» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας ότι όταν ρώτησαν τον δράστη γιατί το έκανε δεν απαντούσε.

Μετά την επίθεση ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει ωστόσο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και περαστικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην οδό Κασσαβέτη.

Στον «Ευαγγελισμό» το θύμα

Ο υπάλληλος του καταστήματος που τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα χέρια (αμυντικά τραύματα σύμφωνα με τους αστυνομικούς) μεταφέρθηκε αρχικά σε κοντινό φαρμακείο, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί να προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Μάλιστα, όπως σημειώνει μία αυτόπτης μάρτυρας ο δρόμος από το μπαρ μέχρι το φαρμακείο είχε γεμίσει αίματα, καθώς τα τραύματα που έφερε ο 21χρονος ήταν σοβαρά.

Στη συνέχεια, παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.