Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό απόψε (20:15) στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Basket League στο τρίτο μεταξύ τους ντέρμπι από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι, παρουσίασε τα κασκόλ που έφτιαξε με σκοπό να πάει στο ΣΕΦ, αλλά τελικά δεν θα πάει θεωρώντας πως δεν είναι ακόμη το κλίμα κατάλληλο.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, έφτιαξε κασκόλ με σύνθημα «Όχι βία στο μπάσκετ», που δημιούργησε, τονίζοντας ότι είχε σκοπό να πάει στο ΣΕΦ για το αποψινό ντέρμπι φορώντας το και να δωρίσει από ένα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ωστόσο τελικά το μετάνιωσε καθώς βλέπει ότι το κλίμα δεν είναι ακόμη κατάλληλο για τέτοιες κινήσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Εγώ με όλη την καλή διάθεση είχα φτιάξει αυτά εδώ τα κασκολάκια, εδώ και καιρό, για να κατέβω σήμερα στο ΣΕΦ, φορώντας το έτσι και να δώσω από ένα τόσο στον Παναγιώτη όσο και στον Γιώργο, για να περάσουμε ένα μήνυμα ότι στο μπάσκετ δεν χωράει η βία. Θεωρώ όμως με αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ που ετοιμάζουν και για τον Σλούκα, αλλά και για όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο, θεωρώ ίσως δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο και να θεωρηθεί πρόκληση αντί να πετύχω τον σκοπό μου, που είναι να γίνει ένας όμορφος αγώνας χωρίς προκλήσεις. Και να περάσουμε ένα μήνυμα στον κόσμο. Ίσως να γίνει κάποια άλλη φορά. Anyway, όπως και να έχει, ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας, να κερδίσει ο καλύτερος και δεν κρύβω ότι θα ήθελα να είναι ο Παναθηναϊκός αυτός».

Δείτε το βίντεο: