Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει πως η κυρία που παρουσιάστηκε σε πρωινή εκπομπή δεν ήταν η γιαγιά του.

Η… «αποκάλυψη» έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, εκεί που ο παρουσιαστής ξεκινάει το ρεπορτάζ λέγοντας: «Όταν λέμε γιαγιά… δεν εννοούμε μόνο τη μαμά του μπαμπά ή της μαμάς, εννοούμε και τα αδέρφια, το εξηγεί και η ίδια πως είναι η σχέση, είναι πάντως η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη».

Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν λίγο μετά όταν η κυρία αυτή εξηγεί τη σχέση με τον Κασσελάκη. Για την ακρίβεια, η κυρία φαίνεται να είναι… γυναίκα του γιου της αδερφής του προππαπού του.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με την «γιαγιά» του Κασσελάκη να λέει ότι όλη η οικογένεια του Στέφανου και αυτός ψήφιζε Νέα Δημοκρατία.

Η απάντηση Κασσελάκη

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.