Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα, ανανεωμένη και με πλούσια θεματολογία.

Μεταξύ άλλων, η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στο backstage του «Live News» και κατέγραψε τα στάδια προετοιμασίας της επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής του MEGA λίγο πριν βγει στον αέρα.

Η συνάντηση με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Η Δέσποινα Καμπούρη συνάντησε τον Νίκο Ευαγγελάτο σε μία ημέρα με έντονη επικαιρότητα και αποτύπωσε την εξίσωση που πρέπει να λύσει ο ίδιος μαζί με την ομάδα του στη διαχείριση της καθημερινής ειδησεογραφίας.

Είναι μία δύσκολη μέρα για τη χώρα. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και πώς θα αποφορτιστείς

Αναφερόμενος στις τραγικές στιγμές τις οποίες βιώνει η χώρα μετά την κακοκαιρία Daniel, ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε πως: «Είναι μία δύσκολη μέρα για τη χώρα. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και πώς θα αποφορτιστείς. Μιλάμε για ανθρώπους που αυτή την ώρα αγωνιούν εάν θα επιβιώσουν. Δεν μπορείς να παραπονιέσαι και να λες ‘’πώς θα αποφορτιστώ’’. Βρες τον τρόπο να το κάνεις».

Και συμπλήρωσε πως η ζωή του, αλλά και των συνεργατών του είναι μπροστά από μία οθόνη, ένα τάμπλετ, μία εφημερίδα. «Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι αυτό. Αλλά είναι επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Εάν κάτι επέλεγα στη ζωή μου ξανά , αυτό θα επέλεγα. Όποιος έρθει εδώ θα καταλάβει πως εάν δεν υπάρχει μια ομάδα, δεν γίνεται τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν υπήρξαν στιγμές που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί μία κατάσταση, ο Νίκος Ευαγγελάτος εξομολογήθηκε ότι «υπήρξαν και μάλιστα ήταν αρκετές».

Και συμπλήρωσε: «Γίνονται πιο πολλές όσο περνάνε τα χρόνια. Κάποιες φορές βλέπω πράγματα και λες ‘’συνηθίζω και σκληραίνω’’ και κάποιες άλλες βλέπω πράγματα και λυγίζω πιο συχνά».

Κλείνοντας, ο Νίκος Ευαγγελάτος εξέφρασε την ελπίδα να γίνονται λιγότερες καταστροφές και έδωσε μία ευχή για την εκπομπή «Πάμε Δανάη!»: «Καλή επιτυχία σε όλους σας. Ξέρετε πως σας αγαπώ και εκτιμώ πολύ τη δουλειά που κάνετε και την παρακολουθώ. Εύχομαι τα καλύτερα και είμαι σίγουρος πως θα τα έχετε».