Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 33χρονης στη Ρόδο ότι τη βίασε ο πεθερός της, ότι συχνά την παρενοχλούσε και την απειλούσε ότι αν αντισταθεί θα την καταγγείλει στην Πρόνοια και θα χάσει τα παιδιά της. Στο πλευρό της στέκεται και ο σύζυγός της.

Ενδοοικογενειακή βία: Αυστηροποιούνται οι ποινές

Η υπόθεση ερευνάται από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της ενδοοικογενειακής προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της ενδοοικογενειακής απειλής με καταγγελλόμενο από το έτος 2021 έναν 49χρονο κάτοικο Κολυμπίων.

Η 33χρονη, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου ότι ο πεθερός της, από την αρχή του γάμου τους την παρενοχλεί και την έχει αναγκάσει να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του χρησιμοποιώντας βία και εκμεταλλευόμενος τον φόβο της στις απειλές του ότι αν αντισταθεί θα την καταγγείλει στην Πρόνοια και θα χάσει τα παιδιά της.

Ισχυρίστηκε δε ότι όταν προέβη σε καταγγελία των πράξεών του, εκείνος με τη συνδρομή και άλλων προέβη σε ψευδείς κατηγορίες σε βάρος της με αποτέλεσμα να στερείται τα ανήλικα παιδιά της.

Η γυναίκα υποστηρίζει στην καταγγελία της ότι ο πεθερός της τη βίαζε επανειλημμένα από το 2017.

Επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της συζύγου του ο γιος του καταγγελλόμενου

Κατάθεση έδωσε και ο 30χρονος σύζυγός της εις βάρος του πατέρα του. Όπως είπε, αρχικά αδυνατούσε να πιστέψει ότι ο ίδιος του ο πατέρας ασελγούσε στη σύζυγό του και θεώρησε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση.

Όμως, τον Απρίλιο του 2022, αντιλήφθηκε ότι ο πατέρας του άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα για τη σύζυγό του. Τότε διαπληκτίστηκε με συγγενικά του πρόσωπα και όταν τους προειδοποίησαν ότι θα κινηθούν νομικά, τότε προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος τους και κατάφεραν να απομακρυνθούν από κοντά τους τα παιδιά τους.

Ο πεθερός φέρεται να αναμετέδιδε live στα social media την παρενόχληση της νύφης του

Όπως λέει ο γιος του καταγγελλόμενου, επικαλούμενος μαρτυρία φίλου του, ο πατέρας του φέρεται να αναμετέδιδε live στα social media την παρενόχληση στη νύφη του. Φαινόταν, συγκεκριμένα να την αγγίζει στο στήθος.

Η 33χρονη είχε καταγγείλει πρώτη φορά τον πεθερό της τον Μάιο του 2022 περιγράφοντας τότε ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 την χάιδεψε στο πόδι ενώ έκτοτε την πολιορκούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα. Σε άλλη της κατάθεση είχε ισχυριστεί ότι την θώπευσε στο στήθος και στα οπίσθια βιντεοσκοπώντας ταυτόχρονα την πράξη με το κινητό του.

Τον Μάιο του 2022 σε άλλη της καταγγελία είχε πει ότι τον βρήκε σε δωμάτιο με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του και ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα πάντα με το τοπικό σάιτ, η γυναίκα έχει προσκομίσει στην αστυνομία έναν σκληρό δίσκο που περιέχει βιντεοσκοπημένο υλικό του πεθερού της που την παρενοχλεί.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 49χρονος

Τον Αύγουστο του 2022 ο πεθερός είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση και αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα είχαν καταγγελθεί ως τότε εις βάρος του τονίζοντας ότι επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς που είχε αναπτύξει και παλαιότερα και ότι είχε αποσύρει την μήνυσή της και είχε πει ότι την είχε κατευθύνει να ισχυριστεί τα όσα ισχυρίστηκε ο σύζυγός της και γιος του.