Μετά τη διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της UEFA και τους ιδιοκτήτες των ομάδων για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραθέτει γεύμα στους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που βρίσκονται στην Αθήνα ενόψει του σπουδαίου τελικού του Super Cup που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στο εστιατόριο στο Καβούρι έχουν ήδη φτάσει αξιωματούχοι της UEFA, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και ο πρόεδρος Αλεξάντερ Τσέφεριν, μετά την ολοκλήρωση των κοινών δηλώσεων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα κατέθεσε ο Μαρινάκης σε Μητσοτάκη – Τσέφεριν

Ποιοι δίνουν το παρών

Στο γεύμα θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι των δύο ομάδων που αγωνίζονται σήμερα το βράδυ για την κατάκτηση του Super Cup, της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης, ενώ το παρών δίνουν ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης και ο Βρετανός πρέσβης Μάθιου Λοτζ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχεται τα στελέχη της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ως οικοδεσπότης μιας σημαντικής στιγμής για το ποδόσφαιρο, και στη συνέχεια όλοι θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον μεγάλο τελικό.