Το καλοκαίρι βρίσκεται ήδη στο αποκορύφωμά του και εσύ, εάν είσαι από τους τυχερούς, περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου στην παραλία ή σε κάποια εξοχική κατοικία. Τι καλύτερο λοιπόν από το να μαζέψεις την παρέα σου να ανάψεις φωτιά στα κάρβουνα ή να σταματήσεις για λίγο τις ρακέτες και να παίξεις τις μουσικάρες σου με φορητά ηχεία!

Εάν είσαι party animal και ψάχνεις για το νέο σου ηχείο τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος! Βρες παρακάτω 5+1 προτάσεις portable speakers για να παίζεις πανεύκολα τις μουσικές σου όπου και εάν βρεθείς.

JBL Bluetooth BoomBox 3

Έντονος και ποιοτικός ήχος σε συνδυασμό με ισχυρή απόδοση! Το Bluetooth BoomBox 3 της JBL αποτελεί την ιδανική επιλογή. Διαθέτει βροντερό μπάσο και δυνατά υψηλά χτίζοντας ρυθμούς πάρτι σε οποιοδήποτε μέρος! Είτε πρόκειται για την παραλία είτε για την αυλίτσα στο εξοχικό ή στο μπαλκόνι του καταλύματος που μένεις, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο! Φοράει ισχυρότατη μπαταρία με αυτονομία 24 ώρες ενώ διαθέτει στιβαρό σχεδιασμό και υλικά που το καθιστούν κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Η μεγάλη του και άνετη λαβή σε βοηθούν να το κουβαλάς παντού εύκολα. Προφανώς μιλάμε για ένα αδιάβροχο ηχείο που φέρει και ενσωματωμένη τεχνολογία PartyBoost!

Marshall Stanmore III BT

Εάν είσαι λάτρης του vintage στιλ που αναζητά μοντέρνο ήχο, τότε η ιδανική επιλογή για εσένα είναι το πανέμορφο Marshall Stanmore III BT. Με κλασικό σχεδιασμό που φέρει την πινελιά των εμβληματικών ενισχυτών κιθάρας μπορεί να ομορφύνει κάθε χώρο αλλά και να προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα ήχου. Διαθέτει ισχύ 80W για να απολαύσεις εξαιρετικής ποιότητας στερεοφωνικό ήχο σε όλο το εύρος των συχνοτήτων. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται από το ενσωματωμένο του woofer και τα δύο tweeters για έναν πιο ισορροπημένο ήχο.Συνδέεται με Bluetooth® 5.2, RCA και 3.5 mm με την εμβέλειά του να αγγίζει τα 10 μέτρα! Μιλάμε για ένα πανεύκολο «pairing» με το smartphone σου ώστε να πατάς play και να αλλάζεις τραγούδια γρήγορα και εύκολα.

Turbo-X Bluetooth Ultra

Οικονομικό με έξυπνο φωτισμό και αστείρευτη δύναμη. Το Turbo-X Bluetooth Ultra διαθέτει ισχύ 60W και φωτισμό LED, υποδοχή AUX-in και microSD, λειτουργία Power Bank, 6 LED Light Modes, μεγάλη αυτονομία και πρακτικό χερούλι. Ό,τι δηλαδή ψάχνεις σ’ ένα φορητό ηχείο! Η αυτονομία του αγγίζει τις 8 ώρες ενώ το βάρος του είναι 3,7kg. Αποτελεί την πιο value for money επιλογή του καλοκαιριού.

Sony Bluetooth XG300B

Εάν τα καλοκαιρινά σoυ σχέδια περιλαμβάνουν παραλία, πεζοπορίες και BBQ τότε μην το σκέφτεσαι! Το Sony Bluetooth XG300B είναι ο πιο αξιόλογος σύμμαχος που θα βρεις. Με τη συμπαγή και στιβαρή σχεδίασή του, αυτό το ηχείο είναι κατασκευασμένο για να αντέχει παντού! Με εντυπωσιακή αυτονομία έως και 14 ώρες, σου διασφαλίζει ένα συνεχές party on the go! Θα απολαύσεις καθαρά φωνητικά και δυνατά μπάσα. Διαθέτει τεχνολογία Echo Cancelling, η οποία επιτρέπει σε δύο άτομα να μιλούν ταυτόχρονα χωρίς κανένα από τα δύο να διακόπτεται! Όπως είπαμε ήδη, είναι ιδανικό για εξωτερικά περιβάλλοντα καθώς είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό σε σκόνη και σκληρά εδάφη ενώ έχει και υπέροχο φωτισμό.

JBL Bluetooth GO3

Ψάχνεις κάτι αρκετά μικρό σε μέγεθος αλλά με… μεγάλο ήχο; Το JBL Bluetooth GO3 είναι το εργαλείο που θέλεις. Διαθέτει για το μέγεθός του εξαιρετική αυτονομία 5 ωρών με συνολική ισχύ 4.2 Watt. Έχει φτιαχτεί πραγματικά για την παραλία καθώς είναι dustproof και waterproof. Με απλά λόγια, δεν θα χρειαστεί να νοιαστείς για την άμμο και το νερό! Με σύνδεση Bluetooth® 5.1 θα κάνεις πανεύκολο pairing με το κινητό σου ώστε να στριμάρεις τις μουσικές σου λίστες αδιάκοπα!

Harman Kardon Aura Studio 3

Όταν η κομψότητα συναντά την απόδοση! Το Harman Kardon Aura Studio 3 είναι ένα πανέμορφο φορητό ηχείο σε σχεδιασμό που μπορεί να κοσμήσει το σαλόνι σου αλλά και να μεταφερθεί όπου εσύ επιθυμείς. Αποτελεί πραγματικά ένα στολίδι. Δεν διαθέτει μόνο ομορφιά. Προσφέρει καθηλωτικό, γεμάτο ήχο που αναδεικνύει κάθε είδους τραγούδια με καθαρά ψηλά και βαθιά χαμηλά που συντελούν στη δημιουργία μιας ισορροπημένης εμπειρίας ήχου. Έχει συνολική ισχύ 130 Watt και εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth για να συνδέσεις το smartphone ή το tablet σου μ΄ένα κλικ. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο υπέροχος φωτισμός του.