Στην περιοχή Εδέμ και Μπάτη, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου εγκατέστησε συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
Πρόκειται για σύγχρονους τεχνικούς εξοπλισμούς που εξασφαλίζουν τη αυτόνομη πρόσβαση των ΑμεΑ από την παραλία στη θάλασσα.
«Θέλουμε να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων με αναπηρία, καλύτερη. Να κάνουμε τη ζωή τους αξιοπρεπέστερη. Να κάνουμε τη διαβίωση τους ευκολότερη, παρέχοντάς τους ισότιμες ευκαιρίες» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.
- Champions League: Απορρίφθηκε από την UEFA η ένσταση της Μπαρτσελόνα για τη φάση με το χέρι του Πουμπίλ
- ΔΝΤ: Κίνδυνος να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη σύγχρονη ενεργειακή κρίση από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- «Την βρήκα ζεστή και αναίσθητη – Δυστυχώς απέτυχα»: Όσα είπε ο πατέρας της 19χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Αργοστόλι






