Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε στην Ριτσώνα η αποτέφρωση της σορού του Θεόδωρου Πάγκαλου που πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 85 ετών.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Η οικογένεια του πρώην υπουργού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση στο πένθος και παρακάλεσε αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο συγκεκριμένων ιδρυμάτων.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συγκινητική συμπαράσταση στο πένθος μας.
Παρακαλούμε αντί στεφάνων στη μνήμη του Θεόδωρου Πάγκαλου να ενισχύσετε το έργο των ιδρυμάτων: pic.twitter.com/tUyev92nk5
— Theodoros Pangalos (@tpangalos) June 1, 2023
Χθες με μια φωτογραφία και ένα λιτό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Θεόδωρο Πάγκαλο ο γιος του Ανδρέας.
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Ανδρέας Πάγκαλος δημοσίευσε μία παλαιότερη φωτογραφία, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα τρία από τα πέντε παιδιά του, από τον γάμο του με την Χριστίνα Χριστοφάκη, στο περιστύλιο της Βουλής.
- Σαββατοκύριακο με σκουπίδια στους δρόμους: «Μπλόκο» στα απορριμματοφόρα του Δήμου Αθηναίων λόγων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων!
- ΗΠΑ: Καταργείται η σύσταση για τον εμβολιασμό όλων των νεογέννητων κατά της ηπατίτιδας Β
- Ο Τραμπ πρώτος νικητής του βραβείου ειρήνης της FIFA: «Θέλω να σώσω ζωές, όχι να πάρω βραβεία»







