«Δεν τον είδα ποτέ» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο οδηγός, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 43χρονο, αστυνομικό το βράδυ της Πέμπτης στην Κατεχάκη και ο οποίος εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι γιατρός στο επάγγελμα και αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα φέρεται ότι κατέβηκε από το όχημά του και προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο άτυχος αστυνομικός είχε μεταβεί στο σημείο με περιπολικό με άλλους συναδέρφους του το βράδυ της Πέμπτης για να καταγράψουν ένα άλλο τροχαίο που είχε προηγηθεί. Μόλις βγήκε από το περιπολικό, παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Τελικά ο αστυνομικός κατάληξε λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Δείτε το σημείο που συνέβη το δυστύχημα

Το σοβαρό τροχαίο, σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης, στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ηλιούπολη. Οπως μεταδίδεται, ο  43χρονος αστυνομικός είχε χρόνια στην υπηρεσία, δεν ήταν παντρεμένος και οι συνάδελφοί του, είναι συντετριμμένοι μετά τον τραγικό χαμό του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είδε τον άτυχο άνδρα, έχει συλληφθεί.