Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά στη χώρα μας, με τους πρώτους ξένους επισκέπτες να έχουν ήδη φτάσει τόσο στην Αθήνα, όσο και στα νησιά μας.

Την τιμητική του φυσικά, όπως κάθε χρόνο, έχει το νησί των ανέμων, η Μύκονος, η οποία αποτελεί πόλο έλξης τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων επισκεπτών, ενώ αποθεώνεται κάθε χρόνο μέσω βίντεο και φωτογραφιών στα social media.

Πέραν της κυκλαδίτικης ομορφιάς, η Μύκονος είναι γνωστή και για το ακριβό lifestyle της, που ελάχιστοι μπορούν να απολαύσουν.

Αυτό αποτυπώνεται και σε ένα βίντεο του Tik Tok, που έγινε viral σε λίγες ώρες. Συγκεκριμένα μία νεαρή τουρίστρια μαζί με την φίλη της αποφάσισαν να ζήσουν τη μαγεία της Μυκόνου και επισκέφτηκαν προσφάτως το νησί.

Φαίνεται ωστόσο πως δεν περίμεναν οι τιμές των υπηρεσιών να είναι τόσο υψηλές και έτσι αποφάσισαν να μας δείξουν τι μπορεί να κάνει κανείς στο νησί όταν δεν έχει χρήματα.

@maxoug_At least the street is cute♬ original sound – 💓

Όπως θα δείτε, οι δύο νεαρές επισκέπτριες κάθονται στα σκαλάκια ενός γραφικού σοκακιού και κάνουν το απόλυτο… τίποτα!

«Είσαι στη Μύκονο, αλλά οι τιμές είναι τόσο υψηλές που αυτή είναι η απογευματινή σου δραστηριότητα» αναγράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

«Ε, μου ήθελες Μύκονο», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε πως «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος πάει ακόμα στη Μύκονο, όταν υπάρχουν τόσα άλλα όμορφα νησιά».