Τα σημειώματα στους κοινόχρηστους χώρους μιας πολυκατοικίας γίνονται συχνά viral στα social media, συνήθως γιατί περιλαμβάνουν παρακλήσεις ή απειλές προς τους ενοίκους που κάπως ενοχλούν τους υπόλοιπους.

Αυτή τη φορά όμως, το σημείωμα μιας μαθήτριας έγινε viral για όλους τους σωστούς λόγους! Η Χάιντι, όπως ονομάζεται η μαθήτρια, ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες και παρακάλεσε, με πολύ ευγενικό τρόπο, τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μην κάνουν πάρτι όσο θα δίνει εξετάσεις.

«Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτυ την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ» γράφει στο σημείωμά της η μαθήτρια.

Το συγκινητικό – και συνάμα εντυπωσιακό- είναι ότι οι ένοικοι της απάντησαν, γράφοντάς της ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες και με απόλυτη κατανόηση στο αίτημά της.

«Καλή επιτυχία», «να σκίσεις», «κουράγιο», «πάρ’τους τα σώβρακα», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» γράφουν, μεταξύ άλλων οι ένοικοι στη Χάιντι.

Το αν είναι υπαρκτό πρόσωπο η Χάιντι, αν αυτό συνέβη πράγματι σε μια ελληνική πολυκατοικία… κανείς δεν το ξέρει αλλά ας μείνουμε στη γλυκιά ανταπόκριση των γειτόνων της!