Άγιο είχε μία 30χρονη κολυμβήτρια στις Μαλβίδες, που γλίτωσε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή από τα σαγόνια του καρχαρία.

Ο λόγος για την Κάρμεν Κανόβας Κερβέλο. Η κοπέλα κολυμπούσε στην Ατόλη Βααβού, όταν δέχτηκε επίθεση από το γνωστό αρπακτικό ψάρι βάρους 100 κιλών.

Αμαλιάδα: Στο νοσοκομείο με δαγκωματιές 77χρονος μετά από επίθεση σκύλων

Βίντεο σοκ

Μάλιστα, τη στιγμή κατέγραψε ο 37χρονος φίλος της, Ιμπραήμ Σαφίγκ. Στο βίντεο έχουν καταγραφεί και τα τραύματα που υπέστη η κοπέλα από το δάγκωμα του καρχαρία στην πλάτη και τον ώμο.

Πάντως, η Κάρμεν και ο Ιμπραήμ φαίνεται πως γνώριζαν ότι στο συγκεκριμένο σημείο που κολυμπούσαν βρίσκονται καρχαρίες.

Όπως παραδέχτηκε ο 37χρονος, «αποφασίσαμε να κάνουμε ελεύθερη κατάδυση και να κολυμπήσουμε δίπλα σε μια ομάδα από καρχαρίες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν βούτηξαν βρέθηκαν ανάμεσα σε περίπου 10 καρχαρίες, οι οποίοι διαβιούν στην περιοχή.

Πριν η Κάρμεν δεχτεί την επίθεση οι δυο τους βρέθηκαν για 45 λεπτά ανάμεσα στους καρχαρίες. Παρά τα τραύματά της και τον πόνο της η 30χρονη, όχι μόνο δεν πήγε σε νοσοκομείο, αλλά συνέχισε να κολυμπάει κανονικά.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε μόλις λίγες ώρες πριν και ήδη μετρά χιλιάδες προβολές και σχόλια.

«Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον καρχαρία», «Είναι τυχερή που δεν του άρεσε το αίμα της», «Δεν είναι ακριβώς σοκαριστικό να σε δαγκώνουν ενώ κολυμπάς με καρχαρίες», «Δεν ήταν καθόλου προσεκτική και κολύμπησε με πλάτη στον καρχαρία. Ο καρχαρίας αντέδρασε στην πιθανή απειλή μέσω των ενστίκτων του», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια κάτω από το βίντεο.

Οι εικόνες σοκάρουν