Φοιτήτρια 19 ετών στην Κρήτη κατήγγειλε βιασμό, με τους κατηγορούμενους στην υπόθεση να είναι τρεις, ανάμεσά τους και ένας γνωστός τράπερ.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, έρευνες για την υπόθεση διεξάγει η Ασφάλεια Ρεθύμνου, ενώ με βάση τη σχετική δικογραφία που έχει σχηματιστεί εμπλέκονται τρία άτομα. Δύο Έλληνες, 24 και 23 ετών, αντίστοιχα (με τον τράπερ να είναι ο ένας από τους δύο) και ένας 30χρονος με αλβανική καταγωγή.

Ο τράπερ είχε βρεθεί στην Κρήτη για συναυλία. Μάλιστα, ο 30χρονος επιχείρησε να το σκάσει από το νησί με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά και εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές την ώρα που βρισκόταν στον καταπέλτη για να μπει στο καράβι.

Τι κατήγγειλε η φοιτήτρια

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 19χρονη φοιτήτρια φέρεται να γνώρισε τον ένα εκ των δύο Ελλήνων (όχι τον τράπερ) σε μπαρ του Ρεθύμνου. Αφού διασκέδασαν μαζί, βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο με άλλα άτομα, όπως αναφέρεται.

Εκεί, όπως καταγγέλλεται, ο τράπερ και ο 30χρονος από την Αλβανία εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά την κοπέλα που φέρεται να μην ήταν σε θέση, πιθανότατα λόγω του αλκοόλ και κάνναβης που είχε καταναλώσει, να αντιδράσει και να προστατεύσει τον εαυτό της.

Ο δεύτερος Έλληνας, σύμφωνα με την καταγγελία, εκτελούσε χρέη «συνεργού».