Φρίκη προκαλεί η νέα αποκάλυψη για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών από προπονητή σε αθλητικό σύλλογο.

Πρόκειται για σύλλογο που έχει έδρα την Ηλιούπολη, με τις καταγγελίες των θυμάτων να αναφέρουν ότι οι αποτρόπαιες πράξεις του προπονητή ξεκίνησαν από το 2009.

Ο συγκεκριμένος προπονητής, ηλικίας 44 ετών σήμερα, βρισκόταν στο μικροσκόπιο των Αρχών εδώ και αρκετό καιρό, με τον 14ο ανακριτή να ζητά τη σύλληψή του.

Δείτε τον προπονητή:

Από το 2009 οι πράξεις του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος προπονητής είχε καταστρώσει ένα σχέδιο, προκειμένου να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών, αλλά και να μην κινεί υποψίες στους γονείς για τις πολύωρες προπονήσεις των παιδιών.

Ειδικότερα, αφού τις εκθείαζε αρχικά για τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθήσουν το αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε να έχουν πολύωρες και κυρίως ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Πέντε υποθέσεις

Μέχρι στιγμής το Ανηλίκων έχει στα χέρια του πέντε καταγγελίες, για τις οποίες έχουν δοθεί στοιχεία από τα θύματα του προπονητή.

Ωστόσο εκτιμάται ότι με τη δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του δράστη από την ΕΛ.ΑΣ. -έπειτα από εισαγγελική εντολή- ίσως υπάρξουν και άλλες καταγγελίες για τη δράση του, μιας και ο συγκεκριμένος προπονητής συνέχιζε να έχει κοντά του νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια στο σύλλογο της Ηλιούπολης.