Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αν και είχε προγραμματιστεί να λάβει εξιτήριο την Τετάρτη 8 Μαρτίου, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο παρουσιαστής δεν επέστρεψε σπίτι του.

Ο λόγος, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό μας», είναι κάποιες ανεβασμένες τιμές του διοξειδίου στο αίμα, που οι γιατροί ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά.

Έτσι, αποφάσισαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να παραμείνει στο νοσοκομείο. Στην ίδια εκπομπή, αποκαλύφθηκε ότι ο παρουσιαστής αναμένεται να πάρει τελικά σήμερα εξιτήριο, ωστόσο αν οι γιατροί του το κρίνουν απαραίτητο θα περάσει ακόμα μία νύχτα εκεί.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής οδηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες εσπευσμένα στη ΜΕΘ με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και κατάφερε να βγει νικητής. Αποσωληνώθηκε, μεταφέρθηκε σε δωμάτιο και τώρα μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ρεπόρτερ του «Καλύτερα δεν γίνεται» το Σάββατο 4 Μαρτίου μετέφερε τα πρώτα λόγια του αλλά και μερικές φωτογραφίες του μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Μία μεγάλη αγκαλιά από καρδιάς σε όλους και όλες για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προσωπικά στον Νίκο Κοκλώνη για την βοήθειά του και στο κανάλι μου τον Alpha. Στον γιατρό μου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Φιλιά στο γλυκό μου Ναταλάκι και όλη την ομάδα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.