Ένας ακόμα κατηγορούμενος προφυλακίστηκε για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια που έχει πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ωστόσο, όσα είπε, όπως αποδείχθηκε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους που η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της με βάση την πέμπτη κατά σειρά κατάθεσή της που έδωσε στις αρχές στις αρχές Φεβρουαρίου.

Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Μάλιστα εχθές έγιναν δύο προφυλακίσεις, συγκεκριμένα, ο λόγος για έναν 33χρονο, ο οποίος έστελνε την γυναίκα του και το παιδί του στο πάρκο και στο σπίτι βίαζε την ανήλικη, και έναν 58χρονο ο οποίος βίασε, αμέσως μετά τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο, το κοριτσάκι.

Την άλλη Πέμπτη αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Ηλίας Μίχος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης.

Αναφορικά με τον γνωστό διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ίδιος έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό του υπόμνημα ή να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

13 νέα πρόσωπα

Στην τελευταία της κατάθεση, 5η κατά σειρά, στις αρχές Φεβρουαρίου το κορίτσι αναγνώρισε 5 νέα πρόσωπα που τις υπέδειξαν με φωτογραφίες ενώ η ίδια αναφέρθηκε και σε άλλα 8 άτομα υποστηρίζοντας ότι είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της έναντι αμοιβής μετά από καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.

Από τα συνολικά αυτά 13 νέα πρόσωπα συνελήφθησαν τα 5 πρώτα, εκ των οποίων τα 4 προφυλακίστηκαν.

Από τα υπόλοιπα 8 έχουν ταυτοποιηθεί τα 6 τα οποία έλαβαν κλήσεις να απολογηθούν.

Από αυτά προφυλακίστηκαν την Τρίτη τα δύο ενώ όσον αφορά τον οδοντοτεχνίτη – πρώην διαιτητή έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Όσον αφορά τους δύο άντρες που προφυλακίστηκαν, πρόκειται για έναν 33χρονο και έναν 58χρονο.

O πρώτος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως ενώ ο δεύτερος στις φυλακές Γρεβενών.