Στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή βρέθηκε το θύμα της ένοπλης επίθεσης από αγνώστους σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας που σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Ελευσίνα: Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ έξω από πολυκατοικία

Πρόκειται για έναν 37χρονο άνδρα, από την Αλβανία, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα και είχε πάει στην καφετέρια προκειμένου να παρακολουθήσει  έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Τα μέλη μιας παρέας επτά Αλβανών που κάθονταν στην καφετέρια άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος.

Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του Αλβανού η παρέα εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για συμμορία Αλβανών που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών και «πωλούν» προστασία σε μαγαζιά στην περιοχή της πλατείας Καραϊσκάκη και του Αγίου Παύλου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με τους αστυνομικούς να έχουν περισυλλέξει έξι κάλυκες και μια παραμορφωμένη βολίδα από 9αρι πιστόλι από το σημείο την ώρα που αναζητούν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το άτομο που πυροβόλησε.