Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου με απόφαση της δικαιοσύνης και για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Μετά από μια πολύωρη και επεισοδιακή απολογία η κατηγορούμενη, αν και αρνήθηκε ότι εκείνη αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της προσκομίζοντας μέσω του δικηγόρου τους Αλέξη Κούγια πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα αντικρούοντας τη βαρύτατη κατηγορία που την έφερε εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, τελικά δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι την έκριναν εκ νέου προσωρινά κρατούμενη.

Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας – Κανονικά θα συνεχιστεί η απολογία της

Είχε προηγηθεί η έκδοση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας με το οποίο απορρίφθηκε η δεύτερη κατά σειρά αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας που υποβλήθηκε από τον κ. Κούγια για λόγους μεροληψίας.

Το βούλευμα άνοιξε το δρόμο για την ολοκλήρωση της απολογίας της κατηγορούμενης, η οποία είναι στη φυλακή για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας .

Αμέσως μετά η κατηγορούμενη, η οποία είχε μεταχθεί από τις φυλακές του Κορυδαλλού, οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον της ανακρίτριας για να ολοκληρώσει και το τελευταίο μέρος της απολογίας της.

Ακολούθησε η διάσκεψη ανακρίτριας και εισαγγελέα για την ποινική μεταχείριση της Ρούλας Πισπιρίγκου , οι οποίοι σταθμίζοντας το σύνολο των στοιχείων και τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της, έκριναν ότι πρέπει να κριθεί εκ νέου προφυλακιστέα.

Αμέσως μετά η 34χρονη οδηγήθηκε πίσω στο κελί της στη φυλακή, μέχρι το πρωί της 31ης Ιανουαρίου οπότε και είναι προγραμματισμένη η επόμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας στη διάρκεια της οποίας πρώτος μάρτυρας έχει κληθεί να καταθέσει ο εν δαστάσει πλέον σύζυγός της και πατέρας των τριών παιδιών της Μάνος Δασκαλάκης.