Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 30χρονης μητέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Η 30χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Βέροιας, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την προσεχή Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Βέροια: Ασφυκτικό θάνατο «έδειξε» η νεκροψία στο βρέφος που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα

Ασφυκτικό θάνατο «έδειξε» η νεκροψία στο βρέφος

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου του 11 μηνών βρέφους φαίνεται να είναι ο πνιγμός.

Εν τω μεταξύ, ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος «έδειξε» η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στη σορό του άτυχου βρέφους. Το παιδί πέταξε στον ποταμό η ίδια του η μητέρα σύμφωνα με ομολογία της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Οι Αρχές μετά την ομολογία της μητέρας την συνέλαβαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μητέρα ισχυρίζεται τώρα ότι δεν σκότωσε εκείνη το παιδί της. «Δεν σκότωσα το παιδί μου. Μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε» φέρεται να λέει η 30χρονη.