Απαράδεκτη, καταδικαστέα και αδιανόητη χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την πρόταση του εισαγγελέα για απαλλαγή των κατηγορουμένων για trafficking και βιασμό της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Αυτό το εχθρικό κράτος υποθάλπει δράστες – τέρατα

Το ΚΚΕ εκφράζει οργή και ζητάει να μην υιοθετηθεί η εισαγγελική πρόταση. Καμία συγκάλυψη, να καταδικαστούν οι δράστες υπογραμμίζει ο Περισσός τονίζοντας ότι η πρόταση του εισαγγελέα στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ακόμα μια απόδειξη ότι «αυτό το εχθρικό κράτος υποθάλπει τους δράστες-τέρατα και αφήνει τις γυναίκες ευάλωτες στην πολύμορφη βία, στα «νόμιμα» και παράνομα κυκλώματα της εκμετάλλευσης κι εμπορευματοποίησης του ανθρώπινου σώματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα κι αδιανόητη η πρόταση του εισαγγελέα, με βάση δημοσιεύματα, για την αθώωση των δραστών -ανάμεσά τους κι ενός αστυνομικού- στην υπόθεση trafficking στην Ηλιούπολη σε βάρος της 18χρονης κοπέλας.

Καμία συγκάλυψη

»Προκαλεί οργή η προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης με βάση όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μάλιστα στο όνομα της δήθεν ελευθερίας στην «αυτοδιάθεση» του σώματος. Αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι, με τη βούλα της αστικής δικαιοσύνης και του νόμου, αυτό το εχθρικό κράτος υποθάλπει τους δράστες-τέρατα και αφήνει τις γυναίκες ευάλωτες στην πολύμορφη βία, στα «νόμιμα» και παράνομα κυκλώματα της εκμετάλλευσης κι εμπορευματοποίησης του ανθρώπινου σώματος.

»Καμία συγκάλυψη! Να μην υιοθετηθεί η εισαγγελική πρόταση και να καταδικαστούν οι δράστες!».