«Ο αστυνομικός είχε και συνεργούς, τα ονόματα των οποίων έχει καταθέσει στις Αρχές η 19χρονη», αναφέρει η συνήγορος της κοπέλας που έζησε τον εφιάλτη αρχικά από τον πατέρα της και στη συνέχεια από τον αστυνομικό στην Ηλιούπολη.

«Άλλοι τη μετέφεραν, άλλοι την εξέδιδαν», πρόσθεσε η κ. Λεγάκη μιλώντας στον Antenna, και έκανε γνωστό πως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, το γραφείο της δέχθηκε τηλεφωνήματα και από άλλα θύματα του αστυνομικού.

«Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για το παιδί. Έχει δώσει ακόμα τρία ονόματα κι εγώ θα πάω στον ανακριτή και θα δώσω κι άλλα θύματα, ώστε να ξέρουν (σ.σ. οι δικαστικές αρχές) αν πάθει κάποιος από εμάς κάτι», σημείωσε η νομικός και κατήγγειλε εκ νέου στέρηση των δικαιωμάτων της 19χρονης.

«Στερήθηκε το παιδί το δικαίωμα να μιλήσει με τη δικηγόρο της και υπάρχει γιατρός του Γεννηματά που έχει δηλώσει στον Τύπο ότι έλεγαν στο παιδί ότι είναι κρατούμενη και της στερούσαν ιατρική περίθαλψη. Υπάρχουν δικαιώματα του θύματος, νομικά κατοχυρωμένα, που η Ελληνική Αστυνομία τα παραβίασε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Λεγάκη.

Αναφερόμενη στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον ίδιο τον πατέρα της η 19χρονη, από την ηλικία των 11 έως και των 17 ετών η κ. Λεγάκη είπε ότι «η μητέρα ήταν στο σπίτι και λέει ότι ‘το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα’».

Σε ερώτηση για το αν ο πατέρας της κοπέλας είχε σχέση με την κακοποίηση που περνούσε στα χέρια του αστυνομικού, η κ. Λεγάκη απάντησε πως δεν γνωρίζει.

Στη συνέχεια η συνήγορος της 19χρονης επανέλαβε ότι ο αστυνομικός απειλούσε την κοπέλα για να την αναγκάσει να πάρει ναρκωτικά, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε.

«Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω του έλεγε και εκείνος την έδερνε. Μέχρι τέλους δεν πήρε ναρκωτικά», είπε σχετικά συνήγορος προσθέτοντας πως όταν η 19χρονη αρνούνταν να εκδοθεί ο βασανιστής της της στερούσε το φαγητό.