Στάχτη έγινε το εργοστάσιο πολυεστερικών στον Ασπρόπυργο το οποίο νωρίς σήμερα Παρασκευή το πρωί τυλίχθηκε στις φλόγες με τις αρχές να υποψιάζονται ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου που μετρούσε 35χρονια ζωής, εμφανώς σοκαρισμένος δήλωσε πως πρόκειται για εμπρησμό.

«Ήταν εμπρησμός»

«Ήταν καθαρά εμπρησμός. Έχουν ανοίξει τη μεσοτοιχία από το διπλανό κτήριο και μπήκανε μέσα για να βάλουνε φωτιά» είπε στην ΕΡΤ ο οποίος όπως ανέφερε ενημερώθηκε από συγγενικά του πρόσωπα για την φωτιά που κατέστρεφε τους κόπους μιας ζωής.

Το πρωί της Παρασκευής είχε σταλεί προειδοποίηση στους κάτοικους της ευρύτερης περιοχής να καταφύγουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα και πόρτες για να προφυλαχθούν από τις τοξικές αναθυμιάσεις.

Πιστεύει ότι είναι από χέρι Ρομά

Ερωτηθείς για το αν υποψιάζεται ποιος μπορεί να ευθύνεται για αυτόν τον εμπρησμό ο ιδιοκτήτης απάντησε ότι πιστεύει ότι είναι από τους Ρομά που εδώ και μέρες διαμαρτύρονται και βανδαλίζουν περιουσίες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο βρίσκονται 30 πυροσβέστες για τον κίνδυνο ανάφλεξης. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την επιχείρηση των ελαστικών που ομάδα Ρομά πυρπόλησε την Πέμπτη.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από