Ένταση σημειώθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και φωτοβολίδες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν στην περιοχή κοντά στην κεντρική βιβλιοθήκη.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ τα άτομα φέρονται να διέφυγαν, μπαίνοντας στο κτίριο της Νομικής Σχολής.

Όπως μετέδωσε το GRTimes.gr, την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε εξέλιξη μπροστά από το κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών, με αφορμή το χθεσινό ατύχημα με την πτώση φοιτητή από το παράθυρο του 2ου ορόφου.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης μία από τις πέτρες κατέληξε στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου. Η χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, προκάλεσε την αντίδραση τριών καθηγητών του ΑΠΘ που βρίσκονταν στο πανεπιστήμιο τη στιγμή της επίθεσης.

Ο πρώην πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος και οι καθηγητές Γιώργος Αγγελόπουλος και Αντώνης Κυπάρος, διαμαρτυρήθηκαν προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, υποστηρίζοντας ότι εκείνη την ώρα υπήρχαν και άλλοι φοιτητές που θα μπορούσαν να είχαν τραυματιστεί από τις κρότου λάμψης.