Οι ισχυρισμοί της μητέρας της 12χρονης, στα Σεπόλια, ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον βιασμό και την εκπόρνευση της κόρης της από τον Ηλία Μίχο φαίνεται πως καταρρέουν, λίγη ώρα αφότου ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της και την προφυλάκισαν, με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο οίκος ανοχής στον Κεραμεικό που εκπόρνευαν το κορίτσι

Σύμφωνα με ντοκουμέντο που βγήκε στη δημοσιότητα, η 37χρονη επικοινωνούσε με την πρώην σύζυγο του παιδοβιαστή και μαστροπού και τής ζητούσε επιτακτικά χρήματα προκειμένου να κρατήσει στον «πάγο» την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Συγκλονιστικό γράμμα μητέρας έξω από το μαγαζί του παιδοβιαστή

Η επιμονή της 37χρονης

Ειδικότερα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκαν screen shots από το κινητό της πρώην συζύγου του 53χρονου, με αποτυπωμένα τα γραπτά μηνύματα που είχε στείλει και τις ηχητικές κλήσεις που μέσω εφαρμογής είχε κάνει προς αυτήν η 37χρονη μητέρα, η οποία ζητούσε επανειλημμένα χρήματα.

Μέσα σε 22 ώρες, η 37χρονη φέρεται να έχει στείλει οκτώ γραπτά μηνύματα, ενώ έχει πραγματοποιήσει οκτώ ηχητικές κλήσεις που έμειναν αναπάντητες από την πρώην σύζυγο του Ηλία Μίχου.

Σε ένα από αυτά, μάλιστα, η μητέρα της 12χρονης ζητά 100 ευρώ από την γυναίκα, σημειώνοντας πως έχει «παγώσει το θέμα» και πως αυτό θα συνεχιστεί όσο η σύζυγος του 53χρονου θα της δίνει χρήματα.

Τα επίμαχα μηνύματα

«Καλησπέρα τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. Δέκα η ώρα στο σημείο που με περιμένεις. Απάντησέ μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω ίντερνετ».

Τι απαντά η πλευρά της μητέρας

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, ισχυρίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης δεν έκανε κάποιου είδους «παζάρι» με την πρώην σύζυγο, επισημαίνοντας πως όταν πληροφορήθηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του Ηλία Μίχου έστειλε μήνυμα στον 53χρονο.

Επίσης, η μητέρα της 12χρονης πήγε στο ΑΤ της περιοχής όπου, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, περίμενε επί 2.5 ώρες προκειμένου να κάνει την καταγγελία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 37χρονη ενημέρωσε παράλληλα την πρώην σύζυγο του Μίχου. «Την πήρε τηλέφωνο, ωστόσο επειδή δεν την πίστεψε, της έστειλε τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Μίχος με το παιδί».

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, τότε, η πρώην σύζυγος του Μίχου τής ζήτησε να συναντηθούν, τονίζοντάς της πως είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει.

«Καταλαβαίνω αυτό που περνάς, άφησε με να σε βοηθήσω» είπε απευθυνόμενη στην 37χρονη και, σύμφωνα πάντα με τον κ. Λύτρα, τής έδωσε 100 ευρώ και τής είπε να την ενημερώσει ξανά αν χρειαστεί κάτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, σε επόμενη συνάντηση, η ίδια ζήτησε 100 ευρώ, όπως προκύπτει άλλωστε από τα μηνύματα, ωστόσο αυτό έγινε κατόπιν συνεννόησης με την πρώην σύζυγο του Μίχου, η οποία φέρεται να τής ζήτησε μάλιστα να πάνε σε δικηγόρο να υπογράψουν χαρτί ότι δεν θα μιλήσει.