Για τα δύο εμβάσματα που εντοπίστηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό καλείται να δώσει εξηγήσεις η 37χρονη μητέρα του 12χρονου θύματος βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στα Σεπόλια, η οποία συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και μιλά για προσπάθεια ενοχοποίησής της από τον 53χρονο, μέσω των τραπεζικών εμβασμάτων στο όνομά της.

«Το παιδί πήρε την κάρτα και το λογαριασμό της μητέρας της, κατ’ εντολή του κατηγορούμενου» συμπλήρωσε η συνήγορος της 37χρονης.

Παράλληλα, η κυρία Ταραχοπούλου υπογράμμισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ, ότι η μητέρα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ότι απειλεί να αυτοκτονήσει.

Λύτρας: Υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας

Στην υπόθεση των βιασμών στα Σεπόλια αναφέρθηκε και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναμένεται να προστεθεί στους συνηγόρους της 37χρονης μητέρας.

Τόνισε πως υπάρχουν δύο τραπεζικά εμβάσματα από τον κατηγορούμενο στο λογαριασμό της μητέρας, ενώ υποστήριξε ότι πίσω από τον 53χρονο υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας.

Ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι αναμένεται να λάβουν γνώση της δικογραφίας τις επόμενες ημέρες και πως θα κληθούν να καταθέσουν εκ νέου τόσο η 12χρονη, όσο και τα ενήλικα παιδιά της οικογένειας.